Krant van Blankenberge | Algemeen Nieuws
Blankenberge: 05/12/2016 Natalie en Margot krijgen grote onderscheiding voor hun B&B Nathalie Bauwens en Margot Decloedt runnen sinds 2012 een bed & breakfast uit in Blankenberge. Eb & Vloed, zo heet de uitbating, werd onlangs beoordeeld op klantvriendelijkheid, gastvrijheid en service aan de klant. De score op alle vlakken was 8 op 10. Natalie en Margot krijgen grote onderscheiding voor hun B&B

Onze stadsgenoten Natalie en Margot runnen naast hun B&B ook nog eens het goed draaiend restaurant 'Den Ouden Ambacht' uit in Blankenberge. De twee horecazaken combineren verloopt soms hectisch, maar desalniettemin slaagt het echtpaar erin om er een succesverhaal van te maken.

Tijdens de editie 2010 van de prestigieuze Horeca-Awards vielen Natalie en Margot voor het eerst in de prijzen met hun restaurant waarbij ze het kwaliteitslabel 'Quality Crown' in ontvangst mochten nemen. Dit jaar hebben de ondernemende dames zich ingeschreven bij de Hospitality Awards met hun B&B.

"Een plaatsje in de felbegeerde top-3 zat er weliswaar niet in, maar we hebben wel 8 op 10 gescoord", vertelt Natalie. "We kregen een anonieme jury over de vloer die kwam overnachten, daarnaast ontvingen we een mystery call en er is ook iemand langs geweest voor een uitgebreid gesprek en een rondleiding."

Margot haakt in... "We werden beoordeeld op drie verschillende criteria: klantvriendelijkheid, gastvrijheid en service naar de klant toe. Om genomineerd te worden moest je sowieso 8 op 10 halen en we zijn daarin geslaagd."

De uitreiking van de Hospitality Awards gaat telkens gepaard met een groots galadiner. "Het feestje dat dit jaar doorging in Schelle in het San Marco Village was af", zegt Natalie. "We hebben ons super geamuseerd en veel toffe mensen ontmoet ... kortom opnieuw een leuke ervaring."

Eb & Vloed is een super leuk adresje om te overnachten aan onze kust, gelegen op een boogsheut van al het moois dat Blankenberge te bieden heeft. De bed & breakfast van Natalie en Margot beschikt over een twee persoonskamer, een fel gegeerde familiekamer die plaats biedt aan vier personen, een moderne badkamer, een ontbijtzaal met zicht op de ruime tuin die voorzien is van een aantal faciliteiten op maat van kinderen. Eb & Vloed is gelegen langs de Brugse Steenweg 76 te Blankenberge.

Meer info en reservering op: www.eb-vloed.be

© www.krantvanblankenberge.be