Krant van Blankenberge | Algemeen Nieuws
Blankenberge: 10/04/2015 Coast Tour 2015 ... motortreffen voor het goede doel Coast Tour 2015 ... motortreffen voor het goede doel Vrijdag 1 mei wordt de 19de editie van Coast Tour gereden. De deelnemers van dit Blankenbergs motortreffen rijden dit jaar ten voordele van de vzw Net & Men Kanker.

"We hebben dit jaar een parcours uitgestippeld van een 170-tal kilometer", zegt organisator Marino Marysael. "We vertrekken zoals steeds aan Joris Sport in Blankenberge. Vandaar gaat het richting binnenland. We rijden ook een stukje in Oost-Vlaanderen met middagstop in Poeke, een deelgemeente van Aalter. De terugrit leidt ons langs Ruislede, Wingene, Hertsberge enzoverder richting Blankenberge met eindstop aan de Haven ter hoogte van de 'Place to Be'."

Inschrijven voor de Coast Tour 2015 kan de dag zelf bij Joris Sport, Kerkstraat 288 te Blankenberge dit tussen 9:00 en 11:00 uur. Deelnemers betalen 10 euro en krijgen daarvoor een aandenken, bij de start een ontbijt met koffie en croissants, frietjes op de middagstop en een consumptie bij aankomst.

"We rijden opnieuw voor een goed doel uit Blankenberge", zegt Marino. "Dit jaar gaat de opbrengst naar de vzw Net & Men Kanker. Om extra geld in te zamelen hebben we in Blankenberge op verschillende plaatsen, in cafés, maar ook bij bakkers en beenhouwers, enz ... spaarpotten geplaatst met vermelding Coast Tour steun de vzw Net & Men Kanker."

De Coast Tour 2015 gaat door op vrijdag 1 mei. De organisators rekenen op een 400-tal deelnemers en uiteraard op mooi weer. Iedereen, ook niet motorrijders, is meer dan welkom aan de haven waar de Coast Tour vanaf 12:30 uur met een drank en eetstandje aanwezig zal zijn. Diezelfde dag wordt ook de cheque voor het goede doel overhandigd aan de vzw Net & Men Kanker.

Net & Men Kanker is een vereniging die ondersteuning en medische informatie biedt aan patiënten met 'Neuro Endocriene Tumoren' & 'Multipele Endocriene Neoplasie'. De vzw heeft haar zetel in de Franchommelaan 124 F6 te Blankenberge. voorzitster is Véronique De Graeve. Net & Men Kanker steunen kan door een bijdrage te storten op rekeningnummer BE20 3631 0319 0256. Bedragen vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.

© www.krantvanblankenberge.be