Krant van Blankenberge | Algemeen Nieuws
Blankenberge: 02/05/2015 Coast Tour schenkt 1.000 euro aan vzw Net & Men Kanker Coast Tour schenkt 1.000 euro aan vzw Net & Men Kanker Vrijdag 1 mei is in Blankenberge de 19de editie gereden van de Coast Tour, een motortreffen ten voordele van het goede doel. Na de rit werd een gedeelte van de opbrengst geschonken aan de vzw Net & Men Kanker.

Het mooie weer maakte van de 19de editie een voltreffer met 388 deelnemers aan de start. De rit langs landelijke wegen leidde de motards richting Oost-Vlaanderen met middagstop in Poeke, een deelgemeente van Aalter. Eindstop dit jaar was de barcadère aan de jachthaven van Blankenberge waar de bikers nog even konden nagenieten van het lentezonnetje.

De organisatie van de Coast Tour schenkt jaarlijks een gedeelte van de opbrengst aan een goed doel. Dit jaar heeft men gekozen om te rijden voor de vzw Net & Men Kanker, een vereniging die ondersteuning en medische informatie biedt aan patiënten met 'Neuro Endocriene Tumoren' & 'Multipele Endocriene Neoplasie'. De vzw heeft haar zetel in de Franchommelaan te Blankenberge. Voorzitster Véronique De Graeve kreeg een cheque overhandigd ter waarde van 1.000 euro.

© www.krantvanblankenberge.be