Krant van Blankenberge | Algemeen Nieuws
Blankenberge: 24/11/2015 Breng sfeer met eindejaar en win een mooie prijs Breng sfeer met eindejaar en win een mooie prijs Naast de door de stad aangebrachte verlichting zorgen heel wat handelszaken en particulieren tijdens de eindejaar periode voor extra sfeer in Blankenberge. Om dit verder te blijven stimuleren wordt er dit jaar terug een wedstrijd georganiseerd.

De wedstrijd 'Mooiste Eindejaar Verlichting' van de stad Blankenberge beloont handelszaken en particulieren bepaald binnen verschillende categorie├źn. Wat betreft particulieren zijn er drie rubrieken: versiering in de voortuin van de woning, gevelverlichting ter hoogte van de woningen en verlichting aan een appartement (individueel). De handelszaken worden beoordeeld op het aanbrengen van buitenversiering aan winkels en horecazaken en in de etalages.

Een jury zal de woningen en handelszaken bekijken en beoordelen op donderdag 17 en vrijdag 18 december. Er worden punten gegeven op originaliteit, esthetiek en omvang. De prijsuitreiking zal plaatsvinden op 28 december om 19:00 uur in de feestzaal van het stadhuis. De genomineerden krijgen hiervoor een schriftelijke uitnodiging. De drie hoogst geklasseerde deelnemers in elke categorie ontvangen een prijs. Elke deelnemer ontvangt een eervolle vermelding.

Inschrijven vooraf is noodzakelijk en kan tot 16 december via e-mail sunic@telenet.be of door een briefje te deponeren in de brievenbus van het stadhuis. Vermeld bij inschrijving 'Wedstrijd Eindejaar Verlichting' en ook je naam, adres en categorie waarin je deelneemt.

© www.krantvanblankenberge.be