Krant van Blankenberge | Toerisme
Blankenberge: 10/12/2015 Rob De Nijs topact in Het Witte Paard Rob De Nijs topact in Het Witte Paard Momenteel toert Rob De Nijs rond met zijn nieuwe theatertournee 'voor Altijd en Iedereen'. De in 1942 geboren Amsterdammer is reeds meer dan een halve eeuw zanger. In de zomer van 2016 haalt de revuetempel Het Witte Paard hem voor de tweede maal naar Blankenberge.

"Het is geleden van 2003 dat Rob De Nijs nog topact was in Het Witte Paard", zegt zaakvoerder Ben Van den Keybus. "Rob was hier afgelopen zomer op 15 augustus uitzonderlijk nog te gast om Peter Koelewijn eenmalig te vervangen. Die avond was er volop ambiance in de zaal. Veel fans van Rob kwamen speciaal voor dit optreden naar Het Witte Paard afgezakt, vandaar dat we besloten hebben om de grootmeester van het Nederlandstalig lied te boeken voor onze show van 2016."

Voor het overige wordt er weinig gesleuteld aan de beproefde formule van de avondvullende revueshow. De vaste waarden zijn opnieuw van de partij, aangevuld met twee internationale verrassing acts. Maar daarover later meer!

© www.krantvanblankenberge.be