Krant van Blankenberge | Algemeen Nieuws
Blankenberge: 12/12/2015 Shop en Win pakt uit met uitgebreider prijzenpakket Na het succes van de voorbije twee edities loopt er dit jaar in Blankenberge tijdens de eindejaar periode opnieuw een Shop en Win handelaarsactie. De groots opgezette commerciële actie wordt gedragen door de Gebuurtekring Centrum, de vervoersmaatschappij De Lijn, de drie Middenstandsverenigingen en de stad Blankenberge. Hoofdsponsors zijn Garage Universel, KBC en het Casino van Blankenberge. Shop en Win pakt uit met uitgebreider prijzenpakket

De actie Shop en Win loopt dit jaar van 28 november 2015 tot en met 3 januari 2016. Dit jaar zijn er heel wat waardevolle prijzen te winnen. De totale prijzenpot bedraagt ± 15.000 euro. Hoofdprijs is een gloednieuwe Peugeot 108 5D Access 1.0 VTi met cataloguswaarde van maar liefst 11.400 euro!

Runner-up is een Cool2Bike City Cosmopolitan ter waarde van 1.499 euro. Een trendy elektrische plooifiets, uitermate classy afgewerkt in zwart-gouden kleuren. Derde en vierde prijs is een iPad 4 Mini. Vijfde prijs is een shoppingvoucher ter waarde van 500 euro. De prijzenpot is vanaf de zesde prijs verder aangevuld met tal van shopping vouchers en waardebonnen te spenderen bij de deelnemende handelszaken.

Aan de derde editie van Shop en Win nemen ruim een 60-tal handelaars deel verspreid over gans Blankenberge. De formule is dit jaar lichtjes gewijzigd. De klanten krijgen nog één lotje per aankoop en dit vanaf 25 euro. Dus niet langer per aankoopschijf! Het is de bedoeling dat de klant zijn ingevulde lotjes deponeert in de urnes bij de deelnemende winkels of bij de dienst toerisme. Op die manier kunnen de winnaars na de trekking, die zal plaatsvinden op vrijdag 15 januari, persoonlijk worden verwittigd.

Doe je aankopen bij onze Blankenbergse handelaars ... en, wie weet rij jij wel weg met de hoofdprijs!

© www.krantvanblankenberge.be