Krant van Blankenberge | Algemeen Nieuws
Blankenberge: 10/12/2015 Win fantastische prijzen met Quest Treasure Tree 2015 Rond deze tijd vorig jaar ging de eerste Quest Treasure Hunt van start en meteen was gans Blankenberge in de ban van de zoektocht. Niettegenstaande het feit dat Quest Computers zichzelf had voorgenomen om dit jaar geen Treasure Hunt te organiseren, kon ze aan de massale vraag van haar klanten en FaceBook Fans toch niet weerstaan ... vandaar de Quest Treasure Tree!

"Net als vorig jaar zijn er opnieuw verschillende mogelijkheden om deel te nemen aan de einde jaar wedstrijd", zegt zaakvoerder Mitch De Geest. "Klanten die bij ons iets aankopen tussen 9 en 23 december worden beloond met een kerstbal. Per aankoopschijf van minimum 100 tot en met 399 euro ontvangt men een kleine kerstbal. Wie meer dan 400 euro spendeert ontvangt een groot exemplaar."

Win fantastische prijzen met Quest Treasure Tree 2015

Alle kerstballen die verworven worden door middel van aankoop bevatten binnenin een formulier waarop de persoonsgegevens kunnen worden ingevuld. Eens dit volbracht is mag de kerstbal met ingevuld formuliertje willekeurig worden opgehangen in de Quest Treasure Tree die in de computerwinkel staat opgesteld.

Naast het verwerven van een kerstbal door aankoop is er nog een tweede mogelijkheid om in de prijzen te vallen. "We organiseren daarvoor opnieuw onze beproefde treasure hunt", zegt Mitch De Geest. "Op verschillende locaties in Blankenberge verstoppen we Q-kerstballen. Op willekeurige tijdstippen zullen er tips verschijnen op onze FaceBook pagina die je op weg moeten helpen om ze te vinden. Tijdens de periode van de wedstrijd worden in totaal 10 Q-kerstballen verstopt. Ook deze kerstballen, voorzien van de persoonsgegevens, mogen worden opgehangen in onze Quest Treasure Tree."

Aan het eind van de rit, op de dag van de loting zullen er vijf grote en vijf kleine kerstballen worden geloot door een onschuldige kinderhand. Samen met de 10 Q-kerstballen komt dit op een totaal van twintig kerstballen die mogen deelnemen aan de uiteindelijke trekking.

De volledige prijzenpot bevat voor alle twintig deelnames aan de loting een prijs. Er zijn drie hoofdprijzen en 17 kleinere prijzen. Hoofdprijs één is een Microsoft Surface 4 Pro ter waarde van 1.099 euro. Tweede hoofdprijs is een Asus Transformer Book ter waarde van 299 euro. Hoofdprijs drie is een Soul SL300 Belgian Red Devils headset ter waarde van 179,99 euro.

De wedstrijd 'Quest Treasure Tree 2015' loopt van 9 tot en met 23 december. Het volledig wedstrijdreglement kun je raadplegen op www.questcomputers.be

© www.krantvanblankenberge.be