Krant van Blankenberge | Algemeen Nieuws
Blankenberge: 09/01/2017 The Gibson Brothers maken het mooie weer deze zomer The Gibson Brothers maken het mooie weer deze zomer Na de jubileumeditie in 2016 pakt Het Witte Paard deze zomer opnieuw uit met een aantal grote namen. Bovenaan op de affiche van de 81ste editie prijkt de legendarische disco- en salsagroep The Gibson Brothers.

Voor de zomershow die de veelbelovende naam 'Fascination 2017' mee kreeg, speelt Het Witte Paard op safe met een aantal bekende namen die in het verleden reeds eerder hun opwachting hebben gemaakt in de revuetempel.

The Gibson Brothers die eerder in 2011 naar aanleiding van het 75-jarig bestaan van Het Witte Paard naar Blankenberge werden gehaald, staan deze zomer opnieuw als hoofdact op het podium. De broers die eind de jaren zeventig, begin de jaren tachtig, furore maakten met de wereldhits Cuba en Que Sera Mi Vida zullen ongetwijfeld opnieuw de zaal doen vollopen.

The Barry White Experience, die na een meer dan geslaagde doortocht in 2012 tijdens de zomershow Soley Soley een zeer gesmaakte publiekstrekker was, is opnieuw van de partij voor Fascination 2017. Barry White look-a-like Eric Conley zal met de vele klassiekers van 'The Walrus of Love' gegarandeerd menige vrouwenharten doen smelten.

De regie van de zomershow ligt net als vorig jaar in handen van Jos Dom. De regisseur pakt opnieuw uit met een verbluffende cocktail van gevarieerde tijdloze muziek, hilarische sketches, sensuele dans, onovertroffen acrobatie en oogverblindende kostuums, waarin Nele Goossens voor de negende maal haar opwachting mag maken als gastvrouw. Peter Thyssen zal voor de vijfde maal gastheer zijn. Sandrine Van Handenhoven, Patrick Onzia, Dimitri Verhoeven en Daisy Thys zijn ook weer van de partij. De affiche wordt vervolledigd met Jan Van Dyke & Franky Boy en een internationale verrassingsact. Het fantastische live-orkest staat zoals steeds onder de professionele leiding van Patrick Desmedt. Natalie de Bruyn van de Brugse dansschool Kickx N Moves gaat voor de tweede keer de uitdaging aan om de choreografie voor haar rekening te nemen. Ben Van den Keybus is naar goede gewoonte producent en verantwoordelijk voor het concept.

De zomershow 'Fascination 2017' in Het Witte Paard loopt van vrijdag 14 juli tot en met maandag 4 september 2017. Voor meer info, tickets en arrangementen, verwijzen we graag door naar de website www.witte-paard.be

© www.krantvanblankenberge.be