Krant van Blankenberge | Algemeen Nieuws
Blankenberge: 11/01/2017 Winnaars van de winkelactie Shop & Win Editie 2016 van de winkelactie Shop & Win in Blankenberge was met 76 deelnemende handelaars die samen ruim 40.000 lotjes hebben verdeeld opnieuw een groot succes. De winnaars van de vier hoofdprijzen werden gisteren uitgenodigd om hun prijs in ontvangst te nemen.

De inmiddels vierde editie van de commerciƫle actie Shop & Win die zich voor het eerst niet langer toespitste op de eindejaarsperiode startte op zaterdag 17 september en liep tot tot en met zondag 13 november 2016. Bedoeling van deze nieuwe aanpak was, tijdens de kalmere periode dagjestoeristen en tweede verblijvers naar onze stad lokken en hen aansporen om hier hun aankopen te doen.

Shop & Win editie 2016 werd zoals vorige jaren gedragen door de Blankenbergse middenstandsverenigingen HoReCa, LZB en Unizo, de gebuurtekringen, vervoersmaatschappij De Lijn en de stad Blankenberge. Aan de actie participeerden 76 handelaars bij wie er samen meer dan 40.000 lotjes over de toonbank gingen. Er was opnieuw een mooie prijzenpot met in totaal 78 prijzen met als publiekstrekker een auto van het merk Peugeot.

De winnaars van de vier hoofdprijzen werden gisterenavond uitgenodigd in de gloednieuwe showroom van de Peugeot garage Universel, gelegen langs de Brugse Steenweg ter hoogte van het rond punt. De eerste prijs, een een vijfdeurs Peugeot 108 in stijlvolle red-purple kleur werd gewonnen door mevrouw Vandewaele uit Mariakerke, een deelgemeente van Gent. De tweede prijs ging naar de heer Joris uit Blankenberge, hij mocht een elektrische fiets in ontvangst nemen van het merk Cortina. De derde en vierde prijs, een waardebon van respectievelijk 1.000 en 500 euro gin naar mevrouw Delimon en de heer Monballyu, allebei woonachtig in Blankenberge.


Winnaars van de winkelactie Shop & Win

De Shop & Win editie 2016 werd gesponsord door Garage Universel, fietsenhandelaar Granny Gears, Selexion Debusschere, KBC Blankenberge, vervoersmaatschappij De Lijn, het Casino, vishandel Berthe, kledingzaak Esprit en boetiek Isabelle. In de rand geven we nog even mee dat ongeveer de helft het totaal aantal prijzen gewonnen werd door inwoners van Blankenberge.

© www.krantvanblankenberge.be