Krant van Blankenberge | Cultuur
Ontdek de warme stem van Mariana Tootsie Blankenberge: 16/01/2017 Ontdek de warme stem van Mariana Tootsie Mariana Tootsie is de eerste in 2017 die het podium van cultuurcentrum mag innemen. Met de voorstelling 'Simply Blue' brengt de zangeres een toegankelijk jazz- en bluesprogramma met eigen werk, en songs van de grootsten zoals Etta James, Ray Charles, Joni Mitchell en Amy Winehouse.

Wie vorig jaar op de seizoenspresentatie van het cultuurjaar 2016-2017 aanwezig was, kon al even genieten van haar warme stem. Nu staat de zangeres met Griekse roots met een volwaardige avondvoorstelling op de planken.

Op haar vijftiende ontdekte ze de gitaar en begon ze haar eerste songs te schrijven. Het duurde niet lang of ze leerde de wereld van jazz kennen. Vandaag is ze uitgegroeid tot een charismatische zangeres die een prachtige stem combineert met een geweldige présence op het podium. Een avondje die je als echte muziekliefhebber niet mag missen. Kom en ontdek Mariana Tootsie.


Gratis naar de voorstelling ...

'Simply Blue' met Mariana Tootsie gaat door in de Saveryszaal van het CC Casino van Blankenberge op vrijdag 27 januari, de voorstelling begint om 20:00 uur. Losse tickets bestellen voor deze voorstelling kan aan de info- en ticketbalie van de dienst Toerisme op het Koning Leopold III-plein. Ook via e-mail cultuur@blankenberge.be of op het nummer ☎ 050/63 66 00. De avond zelf kun je tickets bekomen aan de ingang van de zaal.

We mogen twee toegangskaarten wegschenken aan onze lezers. Uit de mailtjes die op de redactie toekomen in de loop van deze week wordt de winnaar getrokken! Mailen kan naar blankenberge@gmail.com.

© www.krantvanblankenberge.be