Krant van Blankenberge | Sport
Blankenberge: 23/01/2017 Op naar de zomer ... boek nu je surfcamp! Op naar de zomer ... boek nu je surfcamp! Het nieuw watersportseizoen komt dichterbij. Reeds vanaf 1 april zetten de uitbaters Christoph en Eddy van de O'Neill Beachclub hun deuren wagenwijd open voor de sportliefhebbers.

"Over enkele weken gaat het nieuw seizoen van start en we introduceren terug een aantal nieuwigheden", zegt Christoph Poignie. "We pakken uit met een Surf & Skate Camp, dit in samenwerking met de stad Blankenberge. Ook de camps in samenwerking met Sport Vlaanderen worden verder gezet. Verder bieden we tijdens de camps opvang vanaf 9:00 uur.

Voor het nieuwe kamp wordt wat het skaten betreft uitgeweken naar het nieuwe skatepark 'Skateplaza', op wandelafstand van de O'Neill Beachclub. Afhankelijk van het weer zal de organisatie de juiste momenten uitkiezen om op en top te kunnen genieten van de beste golven en om de juiste tricks te gaan oefenen op het skateboard. The Breeze Boardshop zorgt voor het nodige skatemateriaal: board, bescherming en helm.

Binnenkort wordt het OBC-NEWS krantje 2017 verwacht waarin je alle activiteiten kan terug vinden. Op de website van de O'Neill Beachclub kun je nu reeds een blik werpen op het ruim aanbod aan surfkampen: Junior Surfcamp, Grommets Surfcamp en Grommets Morning Camps de nieuwe Grommets Surf & Skate Camps. Wie zeker wil zijn van een plaatsje moet niet te lang wachten om zich in te schrijven want vol is vol!

Inschrijven voor de surfkampen of het vernieuwen van het lidmaatschap kan vanaf nu via www.oneillbeachclub.com

© www.krantvanblankenberge.be