Krant van Blankenberge | Algemeen Nieuws
Blankenberge: 01/02/2017 Gaslekken centrumstraten worden hersteld Gaslekken centrumstraten worden hersteld In een overleg tussen Eandis en schepen van openbare werken Ivan De Clerck werden de problemen rond de gaslekken in de centrumstraten besproken. Er is sprake van vier locaties met verhoogd gasverlies in de Kerkstraat en twee locaties in de Molenstraat.

De gaslekken zouden volgens Eandis ontstaan zijn gedurende de heraanleggingswerken van de centrumstraten. Concreet gaat het over de afkoppelingen naar de woningen die ter hoogte van de brandafsluiters zouden geraakt zijn. Eandis zal nog voor de aanvang van de krokusvakantie de herstellingswerken uitvoeren. Deze werken zullen hoogstens drie dagen in beslag nemen.

Schepen De Clerck: "Omwille van veiligheidsredenen is het belangrijk dat de werken zo snel mogelijk van start gaan. Tevens wens ik ook te benadrukken dat er in samenspraak met Eandis is overeengekomen dat de huidige aannemer van de heraanleg ook de definitieve herstelling van het wegdek zal uitvoeren."

© www.krantvanblankenberge.be