Krant van Blankenberge | Cultuur
Blankenberge: 04/03/2017 Gratis naar de voorstelling! Zaterdag 18 maart gaat Cultuurraad voor de 21ste keer over tot de uitreiking van de Cultuurprijs van de Stad Blankenberge. Ter gelegenheid van deze bijzondere avond treedt het beroemd knapenkoor 'Les Petits Chanteurs du Nord' uit Frankrijk op. Wij hebben twee vrijkaarten liggen die de deur uit mogen. Gratis naar de voorstelling!

De Cultuurprijs van de stad Blankenberge wordt jaarlijks toegekend aan een persoon of een vereniging die zich opvallend verdienstelijk heeft gemaakt op cultureel vlak binnen Blankenberge of de culturele reputatie van onze stad heeft verstevigd door één of meerdere bijzondere initiatieven. Dit jaar zijn er twee nominaties: Anne Van Wulpen en het echtpaar Peter Gadeyne & Lena Beernaert.

De uitreiking van de Cultuurprijs gaat dit jaar gepaard met een bijzonder fantastisch optreden van 'Les Petits Chanteurs du Nord'. Het knapenkoor uit de regio Noord-Frankrijk bestaat uit een veertigtal topstemmen. Het koor zong onder meer voor president Obama in het Witte Huis en voor de paus in het Vaticaan. Een avondje cultuur van de bovenste plank die geen enkele cultuurliefhebber zou mogen missen!

Wij hebben twee toegangskaarten op de kop kunnen tikken om te verloten onder onze lezers. De winnaar wordt getrokken uit mailtjes die ons dit weekend worden toegestuurd. Wil je er heel graag bij zijn, stuur dan vliegensvlug je naam en adres door naar blankenberge@gmail.com. Veel succes!

© www.krantvanblankenberge.be