Krant van Blankenberge | Cultuur
Blankenberge: 28/03/2017 Romantisch concert met Duo Flarp Romantisch concert met Duo Flarp De Muziekberg vtbKultuur organiseert met steun van de Water-Taxi een optreden met Duo Flarp aan de haven van Blankenberge. Het intiem concert gaat door op woensdag 5 april om 20:00 uur in het lokaal van de VVW Cabo.

Met dit concertprogramma belicht De Muziekberg de romantische kamermuziekliteratuur voor een bijzonder geliefd duo fluit en harp. De unieke locatie en een zeer aangenaam programma met beloftevolle musici van het Duo Flarp staan garant voor een fijne concertavond.

Het duo Flarp bestaat uit Eline Veldeman op fluit en Ann-Sofie Verhoyen op harp die beiden reeds op jonge leeftijd hun instrumentenopleiding begonnen en belangrijke prijzen wonnen. Hun programma omvat toegankelijke muziek van onder meer Donizetti, Rossini, Fauré, Dirk Brossé ...

Deelnameprijs 9 euro, inbegrepen drankje aan de bar van de Cabo. Kaarten verkrijgbaar aan de deur of via overschrijving op rekeningnummer BE42 7380 3383 6854 van 'vtbKultuur- Blankenberge' met vermelding 'Code DFL' en het aantal personen.

© www.krantvanblankenberge.be