Krant van Blankenberge | Politiek
Blankenberge: 04/04/2017 Sandy Buysschaert lijsttrekker voor CD&V Sandy Buysschaert lijsttrekker voor CD&V Huidig fractievoorzitter Sandy Buysschaert werd vorige week tijdens de jongste bestuursvergadering van de CD&V Blankenberge/Uitkerke unaniem verkozen als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Het nieuws is gisteren bekend gemaakt in café Sint-Amand in aanwezigheid van leden en sympathisanten.

"Na de voorbije 4,5 jaar twijfelt niemand binnen onze partij er nog aan dat Sandy Buysschaert de geknipte persoon is voor deze job", zegt voorzitter Arnold Van Eeghem. "Als lijstrekker krijgt hij vanuit de partij de volle steun maar ook de aartsmoeilijke taak om verder het vertrouwen van de Blankenbergenaars en Uitkerkenaars te herwinnen. Sinds enkele legislaturen verliezen we steeds zetels en daar willen we nu verandering in brengen. Na 2018 willen we niet enkel ruimer vertegenwoordigd zijn in de gemeenteraad, maar ook opnieuw het beleid van onze stad mee helpen bepalen."

Sandy Buysschaert: "De voorbije jaren leerde ik de plaatselijke CD&V kennen als een hechte, constructieve en creatieve ploeg die het verdient om na de verkiezingen van 2018 terug mee bestuursverantwoordelijkheid te dragen. Ik besef dat lijsttrekker zijn een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt, maar de ambitie is er. De komende maanden zullen we onze ploeg verder uitbreiden om met een sterke lijst en een krachtig programma naar de kiezer te trekken. Onze doelen zijn gesteld en samen met de partij zal ik er 100 procent voor gaan."

© www.krantvanblankenberge.be