Krant van Blankenberge | Algemeen Nieuws
Blankenberge: 07/04/2017 Trouwe medewerkers Tweedagse in de bloemetjes gezet In de aanloop naar de 48ste Internationale Tweedaagse van Vlaanderen van 6 en 7 mei heeft voorzitter Vera De Waegenaere op een passende wijze enkele trouwe medewerkers van het eerste uur en enthousiaste vrijwilligers in de bloemetjes gezet. Reeds meer dan 45 jaar actief ...

Paul Vanden Auweele was één van de initiatiefnemers en medewerkers van het eerste uur. Hij was destijds verantwoordelijk voor logement. Als stille en drijvende kracht was hij steeds bereikbaar en drijvende kracht bij de zoektocht naar sponsors. Tot op heden blijft Paul beschikbaar, weliswaar op een lager tempo.

Denise Van Schepdael en Christine Goeminne waren de vertrouwde gezichten bij de inschrijvingen op de markt van bij het prille begin. Het invoeren van de nieuwe technieken was voor hen een stapje te ver. Desalniettemin blijven ook zij zich ten dienste stellen van de Tweedaagse.

De laatste in het rijtje is Marc D'Hondt, de stem van de Tweedaagse vanuit de Radio Daorta wagen en op de Grote Markt bij start en aankomst. Gedreven interviewer van onder andere Prins Laurent, talrijke ministers, burgemeesters en schepenen.


Trouwe medewerkers Tweedagse in de bloemetjes gezet

Daarnaast werden er nog twee trouwe steunpilaren in de bloemetjes gezet. Roland Schauteere, de stille werkkracht in de bar ter gelegenheid van de Tweedaagse en de Stormtocht en Ludo Declerck, één van de vele trouwe wandelaars die de folders verspreid tijdens de wandelevenementen.

© www.krantvanblankenberge.be