Krant van Blankenberge | Politiek
Blankenberge: 06/05/2017 Tim Dierickx kandidaat op de CD&V-lijst Nadat CD&V begin vorige maand Sandy Buysschaert voorop stelde als lijstrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen wordt er binnen de partij volop werk gemaakt om een sterke lijst samen te stellen met gedreven kandidaten. De nieuwste aanwinst is Tim Dierickx. Tim Dierickx kandidaat op de CD&V-lijst

De oppositiepartij CD&V trekt in oktober 2018 naar de kiezer onder de naam CD&V2030. Terug mee het beleid bepalen en garant staan voor een langetermijnvisie is hun grote ambitie.

"Met Tim Dierickx hebben we iemand op onze lijst die een sterk maatschappelijk engagement iedere dag opnieuw bewijst", zegt lijsttrekker Sandy Buysschaert. "Zowel in de jeugdraad als in de realisatie van het jeugdhuis droeg hij meer dan een steentje bij. Ook in de KSA is Tim al jarenlang ge├źngageerd."

"Het project CD&V2030 heeft me overtuigd", zegt de 19-jarige Tim Dierickx. "Ik ben het er mee eens dat we een beleid moeten voeren met een langetermijnvisie dat met een open geest werkt aan de vooruitgang van onze stad en het welzijn van onze inwoners. Het spreekt voor zich dat de jeugd mij nauw aan het hart ligt en mijn aandacht zal krijgen. Zo wil ik er toch over waken dat het jeugdhuis geen tijdelijk gegeven is. Daarnaast is muziek een belangrijk onderdeel in mijn leven, tot voor kort intensief als hobby, maar binnenkort zal dat ook een meer professionele invulling krijgen met een opleiding muziekpedagogie. Een goeie toekomst voor de muziekschool is in dit kader uiteraard ook iets dat mijn interesse heeft."

© www.krantvanblankenberge.be