Krant van Blankenberge | Cultuur
Blankenberge: 14/05/2017 A tribute to the King of pop Michael Jackson Christ'OF houdt na talrijke uitverkochte zalen in Antwerppen en Amsterdam nu ook halt in Blankenberge. Op zaterdag 3 juni staat de beste Europese impersonator van Michael Jackson op het podium in Het Witte Paard met de voorstelling 'LEGACY'. Verwacht je aan een best-of waarin alle Jackson-klassiekers zoals 'Thriller', 'Bad', 'Beat It' en vele andere hits de revue zullen passeren! A tribute to the King of pop Michael Jackson

Jackson-imitator Christ'OF bewees zijn danstalenten eerder al in tal van televisieshows in binnen- en buitenland en kreeg in 2002 zelfs complimenten van Michael zelf toen hij tijdens een exclusieve show voor de King of Pop mocht optreden. In 2010 werd hij de terechte winnaar van de talentenjacht 'My Name Is Michael', een programma van VTM en RTL4 dat in Belgiƫ & Nederland op zoek ging naar de beste Michael Jackson imitator.

Na deze overwinning ging Christ'OF op tournee met als resultaat talrijke uitverkochte zalen en meer dan 49.000 fans die genoten van een wervelend spektakel. De voorstelling 'My Name Is Michael' werd maar liefst zeven keer uitverkocht in de Koningin Elisabethzaal te Antwerpen en negen keer in de Heineken Musical Hall te Amsterdam.

Ondertussen toert Christ'OF rond met een gloednieuwe show 'LEGACY', een productie met 25 artistieke medewerkers on stage. In de 120 minuten durende wervelende visuele show worden de bekendste Michael Jackson nummers op sublieme wijze vertolkt. De volledige set van live zang en muziek krijgt als kers op de taart de alom gekende spectaculaire Jackson choreografieƫn die door fantastische dansers identiek worden neergezet. De vele kostuumwissels maken er een verbluffend geheel van. Kortom ... het nalatenschap van de grootste artiest aller tijden 'LEGACY' is een streling voor oog en oor. Een productie die je in geen geval mag missen!

Tickets zijn te verkrijgen via: www.michaeljacksonlegacy.be

© www.krantvanblankenberge.be