Krant van Blankenberge | Algemeen Nieuws
Blankenberge: 17/05/2017 Björn Prasse Ontwerper voor nieuw zwembad mét gevechtssportzaal De gunning van het project voor het nieuwe zwembad, gevechtssportzaal en de omgeving werd in het college van 16 mei goedgekeurd. De ontwerper zal nog voor de zomer starten met de opmaak van een ontwerp voor het zwembad.

Schepen voor Openbare Gebouwen Björn Prasse: "Na het bekijken van de offertes en een onderhandelingsronde werd de economisch meest gunstige bieder gekozen. Zij verbinden zich overigens ook tot de kortste termijn voor de uitvoering van de ontwerpopdracht. De aanduiding gebeurt onder voorbehoud van de goedkeuring door het directiecomité secundaire diensten van Farys die deze procedure voor de stad Blankenberge heeft begeleid. Na de standstillperiode zal hun insteek worden uitgewerkt tot een echt ontwerp. De raming van het hele project bedraagt zo'n 10.000.000 euro waarvan 8.750.000 euro voor het zwembad en 320.000 euro voor de gevechtssportzaal."

Na de inachtneming van de verplichte standstillperiode zal de ontwerper en de inhoud van de plannen van het gloednieuw complex worden bekend gemaakt.

© www.krantvanblankenberge.be