Krant van Blankenberge | Algemeen Nieuws
Blankenberge: 27/05/2017 Zeeman viert 50ste verjaardag met internationale recordpoging bellenblazen Zeeman viert 50ste verjaardag met recordpoging bellenblazen De Nederlandse retailer Zeeman viert de 50ste verjaardag van haar succesvolle winkelformule. Naast een gratis kraskaart voor alle klanten, organiseert de textielreus op zaterdag 3 juni een internationale recordpoging bellenblazen.

Op dit moment heeft Zeeman 1.280 winkels in zeven landen: Nederland, Belgiƫ, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Spanje. Alle winkels doen mee met deze speciale en feestelijke actie.

Het Zeeman-filiaal aan Koning Leopold III-Plein in Blankenberge trakteert iedere klant tussen zaterdag 27 mei tot en met vrijdag 9 juni op een kraskaartje. Hiermee vallen klanten gegarandeerd in de prijzen: een kortingsbon, een bellenblaaspakket of zelfs 50 seconden gratis winkelen.

Om het feest helemaal compleet te maken, ondernemen alle Zeeman-winkels op zaterdag 3 juni 2017 een internationale recordpoging bellenblazen. Dit doen ze door het grootste aantal mensen tegelijkertijd te laten bellenblazen en dat op verschillende locaties verspreid over zeven landen. Het huidige record staat momenteel op naam van het Verenigd Koninkrijk. Zij wisten in 2007 maar liefst 34.529 mensen op 198 verschillende plekken op hetzelfde moment te laten bellenblazen. Met ruim 1.280 filialen wil Zeeman dit record ruimschoots verbeteren.

Om precies 14.00 uur staan medewerkers en klanten van de Zeeman-winkel aan het Koning Leopold III-Plein in Blankenberge klaar om het beste van zichzelf te geven. Dit belooft zonder twijfel een groot spektakel te worden.

Zeeman opende in 1967 zijn winkeldeuren en is sindsdien uitgegroeid tot de winkel bij uitstek voor kwalitatieve basics en textiel voor het hele gezin, zoals ondergoed, sokken, T-shirts, handdoeken en panty's, steeds tegen voordelige prijzen. 50 jaar later ontvangt Zeeman jaarlijks 66 miljoen klanten in de 1.280 winkels in Nederland, Duitsland, Belgiƫ, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en Luxemburg.

© www.krantvanblankenberge.be