Krant van Blankenberge | Algemeen Nieuws
Blankenberge: 27/06/2017 Jan Vanquathem Jan Vanquathem in memoriam Met droefheid melden we het overlijden van Jan Vanquathem. Onze stadgenoot kwam gisteren om het leven tijdens een tragisch verkeersongeval in Blankenberge.

Jan Vanquathem (66) was de regisseur van het bloemcorso in onze stad en was momenteel samen zijn zoon Hans volop bezig aan de voorbereiding van zijn 15de editie. De voorbije jaren heeft Jan Vanquathem zowel in eigen land als in bij onze Noorderburen een stevige reputatie weten op te bouwen binnen het wereldje van de corso's en de stoeten in het algemeen. Begin deze maand nog organiseerde hij samen met zijn zoon de allereerste stoetenbeurs, een absolute primeur!

Het plotse heengaan van Jan Vanquathem zal ongetwijfeld een groot verlies zijn voor onze stad. Hij was vooral een zeer creatief iemand die nog heel wat idee├źn had voor de toekomst. Wij van de Krant van Blankenberge zullen Jan blijven herinneren als een zeer sympathiek persoon, vol passie en met het hart op de juiste plaats voor Blankenberge.

Via deze weg wensen we ons medeleven te betuigen aan zijn dierbaren.

© www.krantvanblankenberge.be