Krant van Blankenberge | Cultuur
Blankenberge: 05/07/2017 Fotoclub Blandia exposeert Fotoclub Blandia exposeert Vanaf vandaag tot en met volgende week woensdag 12 juli stellen zeven leden van de fotoclub Blandia samen met de winnaar van de fotowedstrijd Carnaval Fotogeniek 2017 een aantal werken tentoon in het CC Oud Stadhuis.

De samenwerking kwam toevallig tot stand tijdens de proclamatie van Carnaval Fotogeniek waarbij de heer Jan De Landsheer al winnaar uit de bus kwam en daarmee een geldprijs en een week lang expositieruimte in de wacht kon slepen. De tweede en derde prijs gingen respectievelijk naar Jan Otte en Freddy Standaert van de fotoclub Blandia. De heren fotografen kwamen al vlug overeen om een gezamenlijke fototentoonstelling op poten te zetten.

Het resultaat is vanaf vandaag te bewonderen in het prachtig kader van het CC Oud Stadhuis. Naast de drie ingezonden carnavalsfoto's van de heer Jan De Landsheer, waaronder ok de winnende foto, kregen ook de foto's die de tweede en derde prijs wegkaapten een ereplaatsje. Daarnaast stellen zeven leden van de fotoclub Blandia, die hebben deelgenomen aan de wedstrijd Carnaval Fotogeniek, elk vier van hun mooiste werken tentoon: Jan Otte, Freddy Standaert, Jean-Pierre Simoens, Joke Luyten, Fillip Van Cappel, Ronny Vervaecke en Maurits Burggraeve.

Wij van de Krant van Blankenberge gingen deze voormiddag reeds een kijkje nemen en zagen dat het goed was. De gratis tentoonstelling in het CC Oud Stadhuis, Kerkstraat 41 te Blankenberge, is elke dag open van 10:00 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 18:00 uur.

© www.krantvanblankenberge.be