Krant van Blankenberge | Algemeen Nieuws
Blankenberge: 05/07/2017 Peugeot Garage Universel sponsort Ridge Forrester Ronn Moss die gestalte gaf aan het personage Ridge Forrester in de soapserie The Bold and the Beautiful rijdt gedurende zijn verblijf in ons land rond met een auto gesponsord door Peugeot Garage Universel in Blankenberge. De sleutels werden hem vandaag overhandigd door de zaakvoerder Wim Strubbe. Peugeot Garage Universel sponsort Ridge Forrester

Van 7 tot en met 26 augustus is Luc Caals opnieuw te gast in het Kusttheater ’t Colisée met zijn zomershow. Dit jaar heeft de veelzijdige Vlaamse artiest een wel heel bijzonder iemand op de kop kunnen tikken om aan zijn zijde te staan. Niemand minder dan Ronn Moss, de Amerikaanse acteur en muzikant die vanaf 1987 tot en met 2012 gestalte gaf aan het personage Ridge Forrester in de soapserie The Bold and the Beautiful, zal het podium met hem delen.

Ronn Moss zal gedurende een viertal maanden in ons land verblijven. Na de twee zomermaanden juli en augustus, waarin hij zal schitteren in de show 'De Bolle en de Beautiful' met Luc Caals, zal de bekende acteur nog twee maanden toeren met het theatergezelschap van Jeroen Maes 'Het Prethuis' met de topkomedie 'Brasschaatse Huisvrouwen'.

Ronn Moss (Ridge Forrester) zal gedurende deze ganse periode zijn thuisbasis Los Angeles omruilen voor een vakantiehuisje aan onze kust, meer bepaald in De Haan. Om zich te verplaatsen kan de ster uit ‘Mooi en Meedogenloos’ vanaf vandaag gebruik maken van een Peugeot SUV 3008. De stijvolle wagen wordt gesponsord door Garage Universel in Blankenberge. Ronn Moss mocht deze voormiddag de sleutels in ontvangst nemen uit handen van zaakvoerder Wim Strubbe. Nadien werd hem nog een glaasje champagne aangeboden.

© www.krantvanblankenberge.be