Krant van Blankenberge | Algemeen Nieuws
Blankenberge: 06/07/2017 Hotel Mercure best bereikbare hotel in Blankenberge Zojuist heeft AccorHotels haar jongste telg Hotel Mercure Blankenberge Station officieel geopend. Het nieuw architecturaal pareltje aan onze kust van de hand van de Belgische architect Marc Corbiau telt 64 kamers en beschikt over een rooftop zwembad. Burgemeester Ivan De Clerck mag het lintje knippen

Hotel Mercure Blankenberge Station ligt vlak aan het NMBS station en is daarmee het best bereikbare hotel van onze badstad. Gasten die met de trein komen kunnen bij wijze van spreken bijna rechtstreeks het hotel binnenstappen.

Het hotel telt 64 modern en sfeervol ingerichte kamers. Unieke troef en absolute eyecatcher van Hotel Mercure Blankenberge Station is het verwarmd zwembad op het dak, weliswaar enkel bestemd voor de hotelgasten.

Relaxen en genieten van een drankje kan dan weer in de loungebar 'THE BAR' waar lokale specialiteiten, gezonde streekproducten, alsook een selectie van heerlijke Mercure wijnen op de kaart staan. De loungebar is overigens wel toegankelijk voor iedereen! Het hotel beschikt verder over twee vergaderzalen en een eigen parking.

Hotel Mercure Blankenberge Station is vandaag officieel geopend door burgemeester Ivan de Clerck. Volgend jaar rond dit tijdstip opent AccorHotels een tweede hotel op de nieuwe stationssite, Ibis Budget Blankenberge met nog eens 79 kamers.


Hotel Mercure Blankenberge Station met rooftop zwembad

Hotelgasten die na een lange werkdag of een leuk dagje strand, shoppen of sightseeing even willen uitblazen, kunnen een duik nemen in het verwarmd rooftop zwembad en bovendien genieten van een prachtig uitzicht.

© www.krantvanblankenberge.be