Krant van Blankenberge | Cultuur
Blankenberge: 07/08/2017 Gratis openluchtcinema op het strand van Blankenberge Gezellig op het strand een filmpje meepikken het kan op donderdag 10 augustus ter hoogte van de Vuurtoren te Blankenberge. Het strand naast het Oosterstaketsel vormt op die dag opnieuw het zomers decor voor de openluchtcinema van CinéBib. Gratis openluchtcinema op het strand van Blankenberge

Het Cinébib-event, een initiatief van de bibliotheek, is ondertussen al aan de vijfde editie toe. Net als voorgaande jaren is er zowel in de namiddag als 's avonds een gratis filmvertoning.

Om 14:00 uur start de kidsfilm De Geweldige Beer, een Nederlands gesproken sprookjesachtige animatiefilm vol spanning en avontuur. Om 20:00 uur staat de Franse kaskraker Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu? geprogrammeerd, een hartverwarmende film voor volwassenen, doorspekt met een flinke portie humor.

Na de namiddagfilm biedt de bibliotheek het jonge volkje een gratis ijsje aan. Wie naar de avondfilm komt kijken krijgt een welkomstdrankje aangeboden. Er wordt aangeraden om een strandstoel en een dekentje mee te brengen. Voor het geval de weergoden het openlucht event minder goed gezind zijn, is er een ruime schuiltent voorzien van waaruit je kunt genieten van de film.

© www.krantvanblankenberge.be