Krant van Blankenberge | Cultuur
Blankenberge: 02/08/2017 Brel terug in Blankenberge Brel terug in Blankenberge De prille Blankenbergse cultuurvereniging Belle Epoque brengt deze maand een ode aan Jacques Brel. Het optreden waarbij de mooiste liedjes van de Belgische zanger, componist en tekstschrijver de revue passeren gaat door op de Belgium Pier.

De cultuurvereniging Belle Epoque die vorig jaar reeds uitpakte met een aantal opmerkelijke concerten in de Sint-Rochuskerk laat opnieuw van zich horen. Dit keer zijn ze er in geslaagd om niemand minder dan Arnaud Askoy te strikken. De Franse zanger, look-a-like en vurige aanbidder van Jacques Brel, weet als geen ander de in 1978 overleden zanger terug tot leven te brengen.

De cultuurvereniging Belle Epoque heeft geopteerd om het optreden te laten doorgaan op de Belgium Pier, meer bepaald in het auditorium, voorzien van de allerlaatste audio en visuele technieken. Het publiek mag zich verwachten aan een fantastisch anderhalf uur concert waar Arnaud Askoy een groot aantal nummers uit het omvangrijk repertoire van Jacques Brel zal performen. De bevlogenheid waarmee de nummers worden gebracht zullen de aanwezigen het gevoel geven alsof Jacques Brel zelf op het podium staat te zingen. Kortom, een concert dat geen enkel Brel-fan mag missen.

Het concert 'Brel terug in Blankenberge' vindt plaats op zondag 20 augustus om 19:30 uur op de Belgium Pier te Blankenberge. Tickets aan 10 euro zijn te bekomen bij de dienst Toerisme op het Leopold III-Plein. Reserveren kan ook op het nummer ☎ 0475/36 97 50. Wie het optreden graag wil bijwonen moet zich haasten, wat er zijn slechts een 100-tal zitplaatsen!

We laten jullie alvast even proeven van dit filmpje op YouTube

© www.krantvanblankenberge.be