Krant van Blankenberge | Algemeen Nieuws
Blankenberge: 06/09/2017 Groepsaankoop zonnepanelen De provincie organiseert wegens groot succes voor het derde jaar op rij een groepsaankoop voor zonnepanelen. De nieuwe groepsaankoop loopt tot en met 3 oktober 2017.

Door de ervaring uit de voorgaande groepsaankopen zonnepanelen in West-Vlaanderen zijn de voorbereiding en procedures verder geoptimaliseerd. Het aanbod bevat een standaardpakket van blauwe, polykristallijne zonnepanelen van 265 Wp. Bij het persoonlijk voorstel kunnen deelnemers kiezen voor een extra optie: zwarte, monokristallijne panelen van 270 Wp. Deze pakketten kosten € 20 (exclusief btw) per paneel meer dan de blauwe zonnepanelen. Meerdere leveranciers zullen het aanbod verzorgen. Zij hanteren allemaal dezelfde pakketprijzen. Je ontvangt een persoonlijk voorstel van één van de winnende leveranciers. Ingeschrevenen ontvangen een uitnodiging voor één van de informatiesessies. Hier worden het aanbod en de bijhorende garanties nogmaals toegelicht.

Alle zonnepanelen systemen zijn inclusief: inspectie ter plaatse van het dak, plaatsing en aansluiting op het elektriciteitsnet, zonnepanelen, montagemateriaal, omvormer(s), productiemeter, AREI-keuring, monitoring, garanties, milieubijdrage, steekproefsgewijze kwaliteitscontrole van installaties, prestatietest door TUV-Rheinland van het aangeboden type zonnepanelen.

Meer info en inschrijven kan via: www.wijkiezen.be

© www.krantvanblankenberge.be