Krant van Blankenberge | Algemeen Nieuws
Blankenberge: 11/09/2017 Hart boven Hard deelt appels uit Hart boven Hard deelt appels uit De Blankenbergse afdeling van Hart boven Hard, de groeiende burgerbeweging die mensen en organisaties wil samenbrengen, ging gisteren de hort op met twee go-carts om appels uit te delen.

Het bonte gezelschap van Hart boven Hard, geladen met een flinke hoeveelheid appels, huurde zondagochtend twee go-carts en trok daarmee door Blankenberge.

"Het betreft een louter ludieke actie waarmee we mensen willen bedanken die iets positiefs doen", verduidelijkt Anneke Crevits van de lokale afdeling Hart boven Hard. "We rijden met go-carts door de stad waarbij we een kleine attentie uitdelen aan mensen die het openbaar vervoer gebruiken, hun afval netjes in de vuilbak gooien, hondenpoep opruimen, hoffelijk zijn, enz ... We hebben geopteerd om deze voorbeeldige mensen te bedanken met een lekkere appel, die tevens symbool staat om de verzuring in onze maatschappij tegen te gaan."

Wij van de Krant van Blankenberge die reeds gedurende een groot aantal jaren stadsgenoten en plaatselijke verenigingen positief in het nieuws proberen te brengen, mochten als één van de eersten een appel in ontvangst nemen.

© www.krantvanblankenberge.be