Krant van Blankenberge | Algemeen Nieuws
Blankenberge: 16/09/2017 Vijfde editie Shop en Win in nieuw kleedje Wie de laatste weken doorheen Blankenberge heeft gewandeld of gereden, heeft vast de gigantische boodschappentassen opgemerkt. Deze tassen luiden de start aan van de nieuwe editie van Shop en Win. De inmiddels vijfde editie van de winkelactie, die loopt van 16 september tot en met 12 november, belooft nog grootser te worden.

Deze nieuwe editie van Shop en Win krijgt naar goeie gewoonte een spetterende start met het shopping weekend van 16 en 17 september 2017. Dit weekend zetten de deelnemende handelaars hun beste beentje voor en zullen de straten van Blankenberge zich opnieuw vullen met animatie, sfeermakers en uitpuilende shoppingtassen. Net als vorige jaren zijn er terug tal van hoogwaardige prijzen te winnen, al wordt het concept wel gewijzigd.

Vijfde editie Shop en Win in nieuw kleedje

De werkgroep Shop en Win legt uit: "De voorbije jaren werd er vooral ingezet op de te winnen auto en was er minder ruimte voor de overige prijzen. Dit jaar kozen we ervoor om niet voor één grote prijs te gaan, geen auto dus, maar om de kansen van het winkelend publiek te vergroten én voor een snellere return te zorgen."

Bij elke aankoop vanaf minimum 25 euro schenkt de deelnemende handelaar je een tweedelig lotje, bestaande uit een lotnummer en een kraslot. Met deze laatste kan je onmiddellijk een naturaprijs of een waardebon winnen bij één van de deelnemende handelaars. Het lotnummer kan je afscheuren en volledig ingevuld in de urnes bij de deelnemende zaken of in de urne van dienst Toerisme deponeren. Met dit lotnummer maak je kans op één van de hoofdprijzen bij de lottrekking eind november.

"Intussen is de winkelactie Shop en Win uitgegroeid tot een jaarlijks weerkerende waarde onder het shoppend publiek uit én buiten Blankenberge", zegt schepen van middenstand Daphné Dumery. "Als stadsbestuur vinden we het dan ook belangrijk om deze actie mee op de kaart te zetten. Daarom hebben we ook dit jaar besloten om Shop en Win te ondersteunen, enerzijds met de nodige financiële inbreng, anderzijds met publiciteit en animatie tijdens het shoppingweekend. Wij zijn uitermate trots om te zien hoe de inzet en de samenwerking van onze Blankenbergse handelaars elk jaar opnieuw vorm geeft aan deze actie!"

De actie Shop en Win kwam tot stand door een nauwe samenwerking tussen Handelsgebuurtenkring Centrum, Unizo, Horeca Blankenberge, het stadsbestuur en De Lijn. Aan deze editie nemen maar liefst 87 handelaars uit Blankenberge deel.

© www.krantvanblankenberge.be